7 lucruri care se vor întâmpla înainte de arestarea lui Voiculescu

voiculescu-nosferatuMai durabil chiar și decât Ion Iliescu, procesul lui Dan Voiculescu este deja, pentru românii cărora încă li se mai pare aiurea că securiștii turnători de ieri sunt liderii politici de astăzi, un fel de Fata Morgana sau, dacă vreți, un perpetuu coitus interruptus care deja i-a lăsat pe cetățenii mai sus menționați cu capul tulbure. Așadar, în România poți face orice – poți tripla taxele și accizele ca să te poți lăuda că ai scăzut cine știe ce tăxișoară pe care oricum nu prea te omorai s-o încasezi, poți fura până și cerul de deasupra oamenilor, poți să-i iei dragostea lui Dan Bitmann, de vrei – dar nu-l poți băga la pușcărie pe Dan Voiculescu. Nu, asta nu. Iată, deci, câteva chestii pentru care băgăm mâna în foc că se vor întâmpla mai devreme ca Varanul să „intre la facultate”, cum se mai spune în mediile mai puțin academice.

1. Se vor termina lucrările la metroul din Drumul Taberei. Da, mă refer la bannerele alea cu „Peste trei ani, aici va fi stația ta de metrou”.

2. Se vor crea 1.000.000 de locuri noi de muncă. Ce, nu mă credeți?!

3. Vama Veche va fi iarăși ce-a fost.

4. Ungurii vor face o cerere de anexare a Ungariei la România și vor trece cu toții la naționalitatea română.

5. Românii vor afla, în sfârșit, salariul Andreei Esca.

6. Biserica Ortodoxă va renunța la construirea Catedralei Mânuirii Neamului și va dona banii pentru modernizarea spitalelor, orfelinatelor și școlilor din România. Pfuai, era să-mi sară o tastă în ochi când am scris asta!

7.  …exact, Ion Iliescu va merge să zburde în pace pe veșnicele plaiuri ale vânătorii sau, mă rog, în cazul dumnealui, pe veșnicele bazine hidrografice cu ample lucrări de rectificare și ameliorare a cursurilor de apă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *